About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

my life begin....  

Posted by: Sue Rosli

no idea.........
hee.. bila kat atas tu dah tertera ucapan cenggitu..takkan aku nak crita buat kali kedua..rite..??? yess.. 21st march 2009.. me and ustat a.k.a khairul nizam.. bertunang buat kali pertama..huahuahu... ape daaa... and untuk kali terakhir jugak... u're the 1st and u oso be my last love ..foreverrr... muahss..muahss.. tetttttttttttt... cut-cut... ni hantaran dari nizam untuk aku.. konsep aku...hantaran tunang dan hantaran kawin lain..makna kata disini..aku nikah nanti baru ade hantaran macam kasut ker beg ke ape2 la.. kali ni aku bertunang just biase-biase jer ... hantaran aku sepatutnya 5 berbalas 7.. ni terorver plak.. 7 berbalas 7 da.. tapi takpe laa... huhu..golden berbalas golden juga..ape daaa kuase dua..mane la aku nak tau kan bende2 cenggini..dalam family aku mengikut generasi cucu cicit Tengku Jamilah Binti Tengku Idris (tok aku) ni..aku la cucu sulung Baginda (arwah).. so takde sape generasi anak-anak Tengku Jamilah ni yang reti bab-bab cenggini..tapi atas daya usaha sendiri dan kami sekeluarga ..maka selamat juga berlansung majlis yang sederhana nie tapi penuh bermakna bagi aku.. Alhamdulillah...

 

Posted by: Sue Rosli



Selesai sudah..majlis ni.. dah last2 nie mule la nak bergambo... heheh.. baju itam tu la brader yang aku syok gile nie.. nak aku cite detik2 perkenalan ker..huahuau..tak payah...!! hee.. yang budak baju kurung biru tu name dier farkhrinna.. anak angkat mak aku..ramai anak angkat mak aku nie...nakai sgt budak nie..geram betui aku.. heeeeeeee...


 

Posted by: Sue Rosli





Haaa..ni sebahagaian hantaran dari aku untuk nizam, cincin dari nizam untuk aku...and ader gambo menyambut ketibaan bakal menantu Tuan Rosli bin Mansor.. heee.. salam..salam...cium la tangan.....








 

Posted by: Sue Rosli




Hantaran dari Nizam untuk sue..hee.. berat oo kek tu...4kg mayb ader... berat gule tu..sweet pee pee aku...(nak bagi darah manis...orang bertunang kan darah manesss) yang dalam bakul cokelat tu plak kue tat nenas tapi proxy stobery ngan manggis..rase nenas..hmmm????? belasah je la labu... makcik 3 orang tu plak sebok duk transfer sireh...hee..makcik ooOO... .sorry yerr... sorang jer akak...yang len makcik...


 

Posted by: Sue Rosli

Muahhh..muah....kate ibu kepade saye..heee... dup dap.dup dapp.. heart attack aku... huuhuuu..lepas tu..legaaaaaaaaaaaa..... mule-mule akak yang sarung cincin..cincin belah rotan aka cincin merisik.... 2nd tu ibu plak sarung cincin tunang... 3rd cincin bile yerrr... jeng..jeng..jenggggggggggggg...tunggu....






 

Posted by: Sue Rosli



huahuaaa..ni koleksi pic-pic menyambut bakal menantu...heee...lepas majlis tu mule la berposing-posing... sekian la dari sayee..babaii..adioss... untuk sayangg.. i leb u...!!

Da JaDi TuNang OrAng...!!!!!!!!!!!!









Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget