About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

UNGU-aku bukan pilihan hatimu  

Posted by: Sue Rosli

merepek di pagi ari.....hee  

Posted by: Sue Rosli

arini pagi2 lagi aku dah bangun menjiwangkan diri depan komputer nieh...cam taktau nak wat pe je dah dalam umah ni... rutin harian kalau ikutkan waktu ni aku tgh tido mendengkurkan diri..hehehhe...ye arr... dah takde watpe..lepas prepare sahur untuk mereka2 tu...n kemas2 ape lai aku nak wat..?? takkan nak g jogging kot pagi2 ni kan... heheheh..gile tobat lahung aku takmau... dah la tgh bawak perut ni nak suh jogging lagi ka...???? hahaha..

actually dah lame jugak aku tak mengupdatekan blog aku ni..kesian...bewak dah bercucu dalam nie...alasan aku nak bg..bz kot... kekekke... ;P...

ape aku nak luahkan kat sini erkk...?? kalau thn2 mule aku seronok dua ronok dan beronok2 dalam blogging ni..aku dah upload segala aktiviti harian aku termasuklah aku nak mandi pun aku cerita kat sini...ngehhh.. tu zaman kanak2..skang dah tak kanak2 lagi... sbb dah nak ade anak....lallala...

nak cite pasal anak pulak... baby dalam perut ni dah masuk 6 bulan semalam... tp perut aku tak beso mane pun... rase kesian plak kat baby..mesti sempit... hehhe...mummy tak bg die umah banglo...dpt apartment je sbb mummy pun duk kat apartment... heeee... tu pasal asyik nak kick jer...sampai takleh nak tido malam n pagi le... punye kuat... jantina aku tak pasti lagi sbb last scan aritu doc cakap mayb lelaki sbb dah nampak bulat anunye... huhuh...tp taktau la kan...rezeki tuhan nak bg..laki ke pompuan ke...same jer...amanah tuhan bg kene jaga....waahhh....ceramah cam ustazah plak...!~ tu pasal anak...

pasal laki plak...hahaha... sudah2 la tu... pasal laki aku cite lam diari cap pokok maple jer... rahsie...yg boleh korang taw..aku sayang sangat kat laki aku!! i love you brad pitt..!!~ ehhh... silap...!!~ i lev ustat!! muahhh!!~

sambil2 aku duk mengcreate blog merepek nieh..aku tgh layan lagu kumpulan UNGU, tajuk lagu ''aku bukan pilihan hatimu''... huhuhu...menggamit memori betul... memori ape..??? rahsie jugakkk!! hahaha...
meh layan same2...zassss...!!

Merdeka!!~  

Posted by: Sue Rosli


Arini dah 31 ogos 2010..dah 53 tahun kite merdeka...tp merdekakah kita rakyat malaysia...?? persoalan nieh..!!~ boleh jawabkan..???


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget