About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

 

Posted by: Sue Rosli

45 days to GO!!

Arggghh.. makin ari makin serabut lak kepale wutak aku nieh..! hehehe..tapi actually seronok pown ade...serabut dowhh perasaan niehh.. takpe.. brape ari jer nak serabut pown kan..kan..kan...

actually macam2 nak kene siapkan walaupun aku rase tarikh kawen aku tu lambat lagi.. tapi mak aku banyak kali cakap kat aku.. jgn pikiaq lambat jaaa.. pejam celik pejam celik terbeliak tertutup..dah tinggal sikit mase tu.. huhuhuuu... takot2...

tapi takpe arggh.. aku dah buat sikit...lame2 kite tak sedar la bende yang kite dah setelkan tu kan...

ok... aku senaraikan la ape yang penting....


kerja-kerja membooking antaranya...

* catering....aku hired cik norina sebelah umah aku wat..dia masak sedap...
* canopy.....laki cik norina ade..
* Pelamin,meja makan pengantin,bilik pengantin............aku soh wati buat..dia ade butik
pengantin
* Baju Sanding belah umah aku............amek kat kedai wati jugak..
* mekap......wati jugak watkkan...
* photografer..........ape guna kazen aku yg ensem tu... hehehe..abg wan..tenkiu yerrkkkk...
* kompang....dah soh budak2 sekolah tu berlatih lagu rock kapak guna alunan kompang, huhuu....
* PA system.. dah cakap kat sedare cik nah... tak leh nak kompom lagi... tapi rasenye dah kot..

Ape lagi erkk yang aku tertinggal.... rasenye sume dah kot....

Kat sini aku senaraikan barang2 yang aku dah prepared untuk wedding nanti....antaranya:

* Bunga teloq depan pelamin... Checked!
* Bunga teloq sebagai hantaran....Checked!
* Bunga teloq nak buh dlm beg VIP....Checked!
Bunga teloq sume dah setel.... teloq ja tak beli lagiii.... hehehe..awal lagii kannn..

*doorgift untuk tetamu... aku beli bakul mengkuang bagi kat korang.. mahal taw... aku siap deco untuk korang lagi..special niehh... hehehhehe...pun dah siap! checked!!

Barang untuk hantaran plak...


* bekas hantaran....9 bekas....(mati aku.....sume beli...)..bunga telur ng sirih junjung lain crita...
* barang hantaran.....antaranya...
***kasut n stokin ucuk!
***set perfume sebab cayang ni ucuk... heheheh..jgn ma'ahh..
***set penjagaan diri..sbb cayang tak reti jaga diri.. kih..kih..kihhhhh....aiipp jgn marahhh lg..
***suit baju melayu...
***Al-quran...nanti kite bace al-quran same2 pas semayang erkk.. heeee
***sejadah... simbolik niee... heheheh
***Cup cakes... cute taw...
***kuih bahulu bentuk ikan yg besyoooo... dap ehhh..
***kek coklat..cyg suke tak..??
lagi 2 hantaran ialah bunga telor sepahar...n sirih junjung....

ni antara hantaran yang aku nak bagi kat hubby aku laa... wahhh..hubby tuu..lom lagi lahhh!..heheheh...

hmm..ape lagi yang aku tak buat erkk...OOOPPPPPSS!!!

* borang nikah.... dah siap isi dah... tunggu cyg nyer surat akuan bujang... ishkk..lambatnyer bagi.. nape..majikan tanak sain erkkk... hehehehhe...


oke...setel senarai... ade lagi tak yg miss...????


This entry was posted on 9:20 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget