About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

hari ni...  

Posted by: Sue Rosli


date: june 22 09

time: 12.13 am

location:my bedroom


huuu..dah lame aku tak masuk blog nie...ntah nape..sejak duk kat umah nie...macam malas je nak on9... yer laa... kat umah nie sume nak gune internet...macam takde can jer aku nak on9... yang paling bz ofkos la mak aku..bz jer..appointment banyak..meeting n conference sume gune internet... biase laa..dunia dah berubah...zaman dah maju...huhu..mak aku punye geng lagi banyak dari aku..sampai singapore,brunai..sabah serawak tu geng diyeee...cayalah mak...kalau dulu menaip satu jari..sekarang....tgk screen jer..tak payah tgk keyboard...perghh..hebat mak aku ni... dah..ni bukan time nak cerita pasal mak aku...huhu... ni cerita aku...


tapi...


aku mane de cerita yg nak dikisahkan kat sini..tapi takpe laa.. aku just taip je ape yg aku rase sepanjang aku duk umah ni..actually..susah jugak jadi 'orang rumah' ni... sejak mak aku demam chikungunya... dia asyik sakit2 sendi n tak boleh buat kerja rumah.. makna kata disini..aku la kene buat sume n kat sini aku leh amek experiance jadi sebagai sorang suri rumah ..hehe..training la senang cite.... heheh.. gatai nye aku ni...


heheee..


kalau dulu..aku nak goreng telur pun hancur.. tak cun... skang dah terer..hehe... tapi boleh la sikit2..nak puji diri sendiri lebih2 takut musnah diri plak nanti... hehe...masak...mak aku cakap lulus jer...cemerlang blom lagi... sebab masak tak bape nak sedap... haduuiisss... cemane nak kawen ni...dah la 'bakal' aku tu cerewet kalau bab makan ni... susah ati betul... refer buku resepi pun hancur gak ker makkk...??? heheheh....


kalau bab lain...


kemas umah..tip top... sebab aku tak suke umah selerak...

basuh pinggan...tu mmg keje aku dari sekolah rendah... tu pasal masak tak bape nak perfect...

basuh baju... mesin yg basuh...aku tolong sidai jer...

lipat baju....hancur...sebab aku suke gantung jer baju aku.... skang tgh belajar lipat cantik2...macam kat kedai tu..heheh...

menyapu sampah...aku suke gune vacume je...

gardening...huhu..aku suke...tak heran la umah aku nanti leh jadik taman bunge...


arggghhh.. ni ape sume nie... promote diri ke hape...sudah..sudah.. len kali sembang lagi......


muahhh.!! see you...


This entry was posted on 9:13 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget