About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

UPdate!!! update...  

Posted by: Sue Rosli


nothing...

ntah laa...rase cam boring jer..dah la lame tak update this blog..bz melayan facebook jer..hehehee....
agaknye ape laa nak jadi ngan blog aku pasni..hmmm...

boring laa..dah resign ni mula la otak aku dah tak aktif berfikir..abes formula matematik aku ilang sikit2..bukan sebab makan semut..tapi sbb lemau dah lame tak guna.. ahhaaa...

skang ni..mase untuk aku buat persediaan nak wedding on december ni... biar buat awal2 nanti takde kelam kabut kalau aku dah dpt keje nanti...

skang...

yg aku dah booking....

1) date untuk sewa baju n pelamin and all the xcsries...
2) catering untuk tahlil date 25.12.2009 (lepas akad nikah), makan tengah ari date 26.12.2009, sate untuk malam potong kek
3) photografer
4) canopy...

ni sume yang penting jugak laaa aku buat dulu..

tok kadi je tak booking lagi...hehehe

nanti yg laen2 nanti kita pulun lepas raye erkk...

daaa....

This entry was posted on 10:23 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

2 comments

nie kak baiti nie...full orange tak der dik...yg ader kat blog tuh jerk...amik la 2 tone tuhh...huhuh..lagik cantek perr..

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget