About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

lagi cerita pasal baby...!!~  

Posted by: Sue Rosli

huhuhuh... skang ni aku dah pun masuk ke alam 'ready to deliver'... dah masuk 3rd trimester da pun... minggu ni genap 31 minggu... huhuhu..maknanye tak lama lagi lah baby ni nak kuar yer.... lalala....

macam2 dah perubahan kat body aku yg dulu ni kurus ala2 model tak siap... yg ketara dah tentula perut aku ni dah memboyot... leh men laga2 peru kat encik hasben... hahahha...opsss!! sowwwyyyy.... bile perut dah start membeso dan beso dan besoo lagi ni mule la macam2 hal lain plak timbul.... baju dah tentu2 tetiap minggu kene beli... makin lame makin beso baju yg ade dlm closet tu...lau dulu shopping je beli baju kecik2... heheheh... skang shopping beli yg besar2 jee...lau boleh nak beli baju lagi beso sbb pakai baju ketat time perut boyot ni rase buruk beno penampilannye... kekekke... bile time shopping plak...lau dulu jalan leh arr catwalk... skang ni jgn harap... cam pinggu pun ade.. huhuh..lau letak pinggu kat sebelah..saing sekali... mesti org igt cam anak beranak.. hahaha.. tp tu laa..shopping nye pasal..ku gagahi juge...walau kaki ni dah menggeletar cam parkinson je...dah...sangat merepek..!!!

cakap pasal bersalin plak... huhuh...serammm....tp nak watcamne..dah nak anak..kene la bersalin... mane leh men amek je anak sesuka ati...gipun...camne nak ade pengalaman lau tak mencuba sesuatu yg tak penah kite cube.. kekekke.... tah ape2 je ayat... (tetibe dengar mesin basuh dah bunyi..menandakan aku kene g sidai baju skang).....

sambung.....

aku plan nak bersalin kat KL ni jer... pastu berpantang kat ipoh... n b4 bersalin tu...dah tentu2 aku kene import mak aku dr kampung duk ng aku..n mak aku pun oke jerkk... sbbnye...encik hasben yg suruh...die takut arr tu...tatau nak wat ape.. kkekekeke...plan aku nak bersalin kat UMRA...ospital swasta...org ckp tempat ni bagus n serv pun oke.... murah pun murah..takpe...kite cube..ade rezeki anak num 2 nanti..kite try tempat len plak... kan..kan...
b4 ni pun aku dah survey2 ospital mana yg ade wat delivery ... so...untuk yg pertama ni kite try umra dulu.... huhuu

pape pun..doakan le aku nanti selamat melahirkan baby sulung ni ye kawan2.... (nada ketakutan)...

This entry was posted on 8:47 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget