About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

shopping!~  

Posted by: Sue Rosli

shopping.... satu word yg aku paling suka dalam dunia..lagi2 bila bukan guna duit aku..heee... lev..lev.... ari ahad yakni 10/10/10.. ari aku ng hasben bertungkus lumus menggores kad kedit selepas dah dapat tgk baby kiteorg pada hari sabtu semalamnye.. mane taknye.. nak g shopping b4 tu asyik duk nampak baju baby girl jer..kang g beli...dapat anak laki...dah rugiii...tul tak...??? tapi nasib bek la tak g beli sbb baby kiteorg lepas scan 3d terkeluar plak dienye tuutttt.... bulat n kiutt lagi... heheh..baby boy laaa..!!~huhuhu...

Berbalik pada kisah shopping menyoping ni... mmg sangat seronok n aku tgk daddy die lagi xcited dari aku.... ngalahkan mummy lagi... hehehhe..takpelah daddy,... anak daddy kan..!!~ gipun daddy yg nak bayarkan.. hehehhe.... kiteorg kuar umah lepas zohor.. dalam kul 1.30 gitu...g shopping kat jusco bukit tinggi,klang... sampai sane dlm kul 2 lebih gak la lepas pusing2 carik parking....jusco lak kan ade sale barang baby sampai 10/10/10.. so aritu la last pun lau nak shopping barang2 penting baby...especially baju,pampers n keperluan lain....sale pun cam tak sale jugak..tau2 je la barang baby ni walaupun kecik..tp mahal ngalahkan baju org dewasa gak.... sepasang baju pun dah lebih kurang rm20-rm40...hmmm...hairan jugak aku bile tgk baju2 baby ni kebanyakkannye warna putih,biru n pink.... pink lau anak laki aku elakkan la kan... nak taknak kene gak laa amek kale biru tu n putih.... ade la jugak kale maler lain tp tak banyak cam kale biru n putih... nape erkkk..??? hehehhe....

Seronok jugak pilih2 baju baby ni... pastu plak sebelah baju baby tu...baju mummy plak.... kite dah melarat sampai sebelah..tp daddy die duk bz pilih baju baby lagi.. hehehhe..tu la bile dapat mummy n daddy yg suke shopping ni...esok anak mesti suke shopping cam kiteorg... hahaha.... lepas selesai shopping barang baby, barang mummy n keperluan baby..baru la terasa nak tgk jam.... mak haiiii!! dah kul 8pm upenyer...aku tak lunch pun tadi... sian baby mummy....;( pe lagi....terus g kaunter n tett...tettt..tetttt.... siap daddy...!! bayooooo!!!! hahahha.... tu pun baru separuh je dpt.... ade lagi separuh.... bile nak sambung lagi erkkk daddy...???

pasni shopping beli barang beso2 plak.... baju dah terlebih cukup da pun.... sampai 24 pasang...huhuhu....

This entry was posted on 9:07 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget