About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

100 things abou Sue!  

Posted by: Sue Rosli

1. Last beverage:

Soya..ari-ari minum soya...nak bagi putih la kununn... heee

2. Last phone call:
Fazrul Zahari... kul 3.25pm

3. Last text message :
Abg aku.. nak bgtau dia g berbuka kat port klang..

4. Last song you listened to:
Terima Kasih cinta by Afgan..

5. Last time you cried:
Bulan lepas kot..gaduh ng abg..ngehhhh..stupid hal!


HAVE YOU EVER:

6. Dated someone twice:
Pernah.. More than twice. Dulu r.. Sekarang da jadi tunang orang...

7. Been cheated on:
Pernah jugak... Dah, jgn tanya lagik..

8. Kissed someone & regretted it:
Kiss? Ish.. Gila! Mana boleh bagitau..

9. Lost someone special:
OF COURSE!

10. Been depressed:
YES!

11. Been drunk and threw up:
Pernah! Pernah!
Dulu aku minum Air Cap Badak, pastu aku overdose..
Cis.. Tak puas ati aku.. Siyes beb.. Ni citer betul ni..


LIST THREE FAVORITE COLOURS:
12. -- Black
13. -- White
14. -- Pink


THIS YEAR HAVE YOU: (2009)
15. Made a new friend:
Yes! Mostly yang baru ni dlm fesbuk..

17. Laughed until you cried:
Yes! Korang layan Spontan kat Astro.. Giler dow citer tu..

18. Met someone who changed you:
Not yet.. Maybe u can help me?

19. Found out who your true friends were:
Yes & No

20. Found out someone was talking about you:
YES! Ada sorang makcik tu boleh plak bebual dgn member dia cakap nak jadikan aku calon menantu.
Ish.. Malu aku..

21. Kissed anyone on your friend's list:
Tanya kat diorg la.. *malu*

22. How many people on your friends list do you know in real life:
ermmm.. half of them.. i think..

23. How many kids do you want?:
Ikut kemampuan... *huahuahua!!!* sorang pon dah sakit kepala kottt...

24. Do you have any pets:
Ada! Ada! Ada 1 , nyusahkan idup jee. ...

25. Do you want to change your name:
Tak pernah pulak aku terpikir...dah sedap dah nama aku..maksud pun sedap...heee

26. What did you do for your last birthday:
Nop... :(

27. What time did you wake up today:
Rahasia.. Tak boleh cakap kat korang.. Nanti korang bitau calon-calon mak mertua aku nanti.

28. What were you doing at midnight last night:
Fesbuk..fesbuk..lagi cari masalah laptop aku ni..heran..takleh bukak ie...!

29. Name something you CANNOT wait for:
Makan.. Esp. makanan yang sedap-sedap..

30. Last time you saw your Mother:
baru 2 minit lepas...yuhuuuu mak buat ape tuuu!??

31. What is one thing you wish you could change about your life:
Aku nak jadik anak yang paling baik pernah ada dalam muka bumi ni..InsyaAllah

32. What are you listening to right now :
Lagu peterpan! ape tajuk ntah..dengoo je...

33. Have you ever talked to a person named Tom :
Tom..?? tom tom bak makyong dedekkk....

34. What's getting on your nerves right now:
Orang yang belum bayar payment aku.
Jgn sampai aku marah dalam bahasa Jawa..

35. Most visited webpage:
Sudah gaharu, cendana puler,
Facebook ler!!!

36. Whats your real name:
Ehem.. Ehem..
Duli Yang Maha Mulia Tuanku Puteri Syuhada Ibni Tuanku Rosli........................

37. Nicknames:
Soalan paling malas aku nak jawab ni.. Mesti ada yang gelak bila aku bagitau..
Si Comel
Apa gelak2?!!

38. Relationship Status:
Tunang org..Mohd KhairulNizam!! .

39. Zodiac sign:
Virgo <-- Ikan duyung yg cun..aku la tu..heeee
40. Male or female? :
Female laaaa!

41. Primary School? :
Sekolah Kebangsaan Jelapang,Ipoh

42. Secondary School? :
SMK Sultan Idris Shah, SMTeknik Gerik


43. High school/college? :
Politeknik Kulim,Kedah,
Politeknik Ungku Omar, Ipoh Perak

44. Hair colour:
Black

45. Long or short:
Longggggggggg....

46. Height:
156 cm Pendekk jerr...

47. Do you have a crush on someone? :
Yes! *gedik*

48: What do you like about yourself?:
Ehem.. Ehem..
Weh! Apa buat muka macam tuh? Tunggu aku abis cakap r..
Everything la.. Alhamdulillah..

49. Piercings:
subang telingaaa...

50. Tattoos:
Maybe... Dalam photoshop..
nauzubillahhh!!

51. Righty or lefty:
Depends..
Kalau nak menulis, kanan. Makan, kanan.
Yang kiri, korang paham-paham sendiri r.. Esp nak kidal orang.


FIRSTS :
52. First surgery:
Tak Penah lagii rasenyeee... heee

53. First piercing:
Telinga jee

54. First best friend:
Tak ingat daaa...

55. First sport you joined:
Hahahaha!!!
Lumba basikal tiga roda kot..


56. First vacation:
Travelling around Penang dgn Family..
Masa kecik2 dulu..

58. First pair of trainers:
Aku tak ingat sangat la namanya.
Tapi masa tu darjah 6 kot..


RIGHT NOW
59. Eating:
Takda benda yg boleh nak makan..Puasa...Japg laa

60. Drinking:
Japg laa..kan posa....Cendol!

61. I'm about to:
...answer these question

62. Listening to:
bunyi keyboard yang sedang di taip.

63. Waiting on:
Buka puasa timee....laparrrrrrrrr


OUR FUTURE :

64. Want kids?:
Mestilaaa...aku nak zuriat..

65. Get Married?:
InsyaAllah..tak lame dah....

66. Career?:
Penganggur wat mase ni....tapi before ni keje sebagai QS...

WHICH IS BETTER :
67. Lips or eyes:
Both..


68. Hugs or kisses:
Masya-Allah...
Ni dua nikmat tuhan ni. Tak elok pisahkan.. Amik dua-dua sekali...
*berkhutbah sambil baru nak pakai tudung..*hehehhe

69. Shorter or taller:
Tgk keadaan r.. Berat soalan ni.. Berat..
(padahal takda idea nak jawab..)

70. Older or Younger:
Ni pun payah jugak nak buat decision nih..
Yang tua berpengalaman..
Yang muda... Ah.. Tak boleh nak jawab r..

71. Romantic or spontaneous:
ngehhh..lagi mau tanyee....

72. Nice stomach or nice arms:
Korang bayangkan aku gemuk??!!
Perghh... Mesti aku cun siot..!!
Aku pilih both..

73. Sensitive or loud:
Huu.. Ni da masuk teknikal da ni..
Err.. Ni nak tanya pasal ISO ke nak tanya apa eh??

74. Hook-up or relationship:
Kalau tak hook-up, macam mana nak ada relationshipkan?
(jawapan org yang tgh kesepian mmg macam ni..)

75. Trouble maker or hesitant:
Peace maker r beb..


HAVE YOU EVER :
76. Kissed a stranger:
Pernah. Sekali.. Saper eh nama stranger tu.. Tapi dia yang kiss aku r...
Bradd pitt kalau aku tak silap.. Masa tu dalam mimpi kot kalau tak silap..

77. Drank hard liquor:
Pergh.. Rugi tu nak minum liquor..
Gua guna benda ni selalu bila spray helmet..

78. Lost glasses/contacts:
Jangan kata hilang, patah pun pernah...

79. Sex on first date:
Sex? Penah.. SEXa nya aku nak control cun masa tuh..hahahha pikir lain lagiii!

80. Broken someone's heart:
Huh! Bukan takat hati jer. Kaki pun aku penah patahkan..
Blum citer pasal patah gigi lagi ni..

82. Been arrested:
Lalalalalala~


83. Turned someone down:
Down? Upside down pun penah...
Nak buat macam mana. Terpaksa...

84. Cried when someone died:
Jangan tanya

85. Fallen for a friend?:
Lalalalalaa~ Eh, tgk bintang tu...


DO YOU BELIEVE IN:
86. Yourself: yes
87. Miracles: yes
88. Love at first sight: yes
89. Heaven: yes
90. Santa Claus: Santa Claus - no, Santan -yes.
91. Kiss on the first date : Pergh.. Kalau aku dapat buat ni mesti aku terer giler kan?
92. Angels: yes


ANSWER TRUTHFULLY:
94. Had more than 1 girlfriend/boyfriend at a time?:
Pernah pernah!
(tolong inform kat bakal mak mertua aku tau..)

95. Did you sing today?:
Berzanji tu kira nyanyi kan? Yes je la..

96. Ever cheated on somebody?:
Err.. Err..

97. If you could go back in time, how far would you go?:
Aiseh.. mana pulak calender ni...
Pinjam calender sat!

98. If you could pick a day from last year and relive it, what day would it be? :
ntah laa...no komen...byk bende nak buat

99. Are you afraid of falling in love?:
Agak takut la...
Kenapa? Sibuk je nak tau... *jelingan tajam, manja & menggoda*

100. Posting this as 100 truths?:
Eh, nak kena pos ke mana pulak ni??
Malas r.. Pejabat Pos da tutup da ni..
Esok siang puasa.. Nanti aku haus nanti kalau main panas..

hahhahaha...!

This entry was posted on 3:41 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

1 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget