About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

 

Posted by: Sue Rosli



hari nie...6 Februari 2009...maka lahirlah blog aku secara tak rasmi nie..saje suke-suke...HuHuuu... Assalamualaikum...dan salam sejahtera... aku,... Syuhada...bermaksud..para Syahidin..orang-orang yang mulia disisi Allah..InsyaAllah..Amin... Lahir tahun 1985 pada bulan Ogos a.k.a bulan kemerdekaan bagi rakyat Malaysia..dan pada hari Rabu bersamaan 28hb orang putih.. bukan aku yang orang putih...haribulan tu jer...aku orang melayu...Malay girl yang normal...yang selalu menghabiskan mase nyer depan komputer buat kerja sebab nak cari duit...nak cari duit...nak cari duittt... sekarang sume benda nak guna duit...kerja aku sebagai juruukur bahan kat sebuah syarikat kontraktor kelas A kat Penang nie.. idup sorang2 kat sini..siang keje balik malam...tapi tak la lewat sangat... malam plak rehat tengok tv sampai tertido..and sooo..go on macam biasa untuk hari-hari yang seterusnya..sampai bila aku pun tak tau.... macam takder life kan... wat keje same jer... huhu..merungut nieehh... memang bosan keje nieh... kadang-kadang terpikir gak...kan best keje rilekkkk jer...cukup bulan duit masukk.... (terpikir nak jadi security guard)..tapi kalau guard yang bace nie mesti die cakap...'' bosan keje guard...asyik duduk sajeee jer..orang datang nak merompak baru boleh berlari-lari keluar peluh''... hmm..masing-masing punya job...lantak lahh...bersyukur jer ape yang ada.... (waHHhh...).. nak carik keje lain.. tapi skarang susah nak dapat kerja...tambah aku yang pompuan nie...blaja kejuruteraan awam... bukan senag nak dapat keje bahagian civil nie...asyik nak hired lelaki jer... merungut laaggiii.... ok laa... nak mandi jap...bising dah orang tu...mandi lewat-lewat ni tak bagus... tapi mandi time sejuk-sejuk nie..bagus gak..boleh menurun kan tekanan darah...calm... yang mana tertekan kerja..elok mandi air sejuk...tenang je...ok... jumpe lagi dalam nex episudddd... muahkss.!!

This entry was posted on 5:35 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget