About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

 

Posted by: Sue Rosli


Teringat plak mase zaman study dulu...ni la tempat aku menghabiskan separuh daripada masa seharian aku... study kat meja nie...men game pun kat meja ni... wat keje pun kat meja nie.. skodeng mamat sebelah pun kat meja nie gak..tu pasal ader tingkap yang tak bleh tutup tu..bahana skodeng brader sebelah... huhu..crite lame... tujuan tingkap tu terbukak sebenanyer nak bagi angin masoookkk.... (kaverrrr).. kat atas meja aku tu ader sejambak bunga rose kering... bunge tu aku dapat mase besday aku yang ke 22.. khas dari kekasih ati aku..mohd khairulnizam... mase dapat tu bunge tu fresh lagi...kaler pink... adik dier si uda yang antakan..mase tu die kat KL... kujat jugak aku bile tgk uda ade kat depan umah bawak bunge bagi kat aku...gumbireee... sebagai upah..aku bagi kek kat dier..mangkuk die tak pulangkan pun..takpe laa...halal...padahal abg die dah bagi tip lebih dah..upah anta bunge..heheh... thanks sayang..besday tahun ni bagi taman bunge plak kat yang erk... ekekek.. kalau diperhatikan...meja aku ni bukan banyak buku pun... heheh..ader...kat dalam laci kat bawah lemari stok coklat tu.. coklat kene letak atas sbb senang nak amek... actually memudahkan aku untuk mengunyah sambil main game... heheh...kat tempat ni jugak laa... penyewa lame cakap selalu nampak pontianak terbang dari bumbung ke bumbung..huhu..seram gak aku... sebab tingkap aku tu takleh tutup...kadang2 terpikir gak..kalau la 'dia' mai jengok aku kat celah tue...mau koma aku separuh ari..huuuuu.. tapi serius.. mmg kalau stay up memelam...aku kusyuk memandang buku... tak berani toleh kiri kanan melainkan kiteorang setadi ramai2...yer laa...nak stady kat mane lagi..bilik lain adalah bilik tido dan bilik iron..masuk bilik tido..aku tido..masuk bilik iron aku tau nak melaram baju jer..nak setadi kat meja makan kat bawah takut plak...sebab dekat ngan dapur ..bukan sahaja boleh menambahkan berat badan..tapi macam-macam crite gak yang berlaku kat dapur rumah aku tu...crite yang same... takmau cakappp kat sini...takut... ader satu lagi port bagus..iaitu kat ruang tamu umah kiteorang yng mempunyai 2 bijik tv dan 1 power amp...dah tentu kat situ kawasan larangan untuk setadiii... huuu..meremang aku nak menaip nie..dah laa... seram sejuk plak rasenye.. len kali la plak story....takuttt....!!! bye...

This entry was posted on 8:56 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

2 comments

nie pict paling seksi setakat nie.. huahuahua..

itu suar la wei...pinggang die kale coklat..
ni yang tensen ni...huhuhu...

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget