About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

 

Posted by: Sue Rosli



Kat Penang..malam ni kiteorang dari Ipoh..bercadang nak g makan kat Parit Buntar...(Gile tak kiteorang)... mmg suke wat sengal seko-seko.. last-last..sampai kat kedai yang dituju...tutup pulakkk... haa..time-tu ape lagi..maca-macam ide merapu dikala perut berdangdut... ade yang ajak g makan kat tepen laa..pastu leh g melawat kawan-kawan diorang kat zoo tu...(bukan kawan-kawan aku)... ade yang jak g patah balik makan kat Benteng (kawasan top kat Taman cempaka- 200m dari rumah kiteorang).. dan ader yang jak g mkn kat Teluk Intan... huhu..dan tetiba keluarlah idea seorang manusia nie..ajak g makan char koey tiaw kat penang..dan tanpa memikirkan tentang jarak perjalanan,masa, kos minyak dan tol.. kami..pelajar-pelajar diploma kejuruteraan awam yang sangat bijak dan pandai-pandai belaka trus berkata..." JOM!!!!".. 4 buah keta..kancil,satria,waja dan myvi... sume hak milik persendirian..maka..bergeraklah kiteorang kearah sungai dua,penang.. jam 12 lebih sampai..makan kenyang-kenyang...masuk pulau pulak..dah kul 2 time tu... lepak kat gurney... posing-posing...ngumpat-ngumpat..lompat-lompat.. dan macam-macam perkara dihabiskan bersama seramai lebih kurang 15 orang... sumenyer kami...team futsal yang best pun kami... dah selesai perkara-perkara tadi..mata masing-masing dah layu jer...memikirkan perjalanan masih jauh..kami bergerak pulang jam 5 lebih... setiap perhentian kiteorang brenti rasenyer... nak terkencing laa...nak itu laa..nak ini laa... hmm..layan karenah kawan-kawan... dan rasenyer kiteorang sampai ipoh kul 7 pagi..balik jalan sunyi pun lambat sampai jugak... mate ngantuk niee....balik jer trus salin baju dan tidoo.....sampai petang.. dan aku dapat maklumat...budak-budak laki...terus sambung lepak minum dan sarapan kat nasmir sampai tengah hari... gilee....tu crite nye....kisah kehidupan mase belajar...nak ilang tension la kununnnn....pirahhh!!

This entry was posted on 7:17 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget