About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

miss my blog!!  

Posted by: Sue Rosli


waaahaiiii..!!
lame betul dah aku tak jenguk2 blog ni.. dah berabuk n bersawang dah pon.. kalau tepi kubur ni rasenyer dah beranak pinak hantu2 kat situ.. huhuhuhu... tettt!! ape aku merepek nieh..

pengumuman,,!!!pengumuman,,!!


AKU DAH KAWENN!!

sebab tu la cam dah takde mase jerkkk aku nak melawat blog ni....
( tipu la tu... Facebook sempat la pulak)

skang aku dah start nak rajin dah buat blog ni balik..sebabnye aku nak share ng korang sume pasal perjalanan aku dan kehidupan aku setelah bergelar PUAN..!! kekekeke...

so... aku akan post sume kenangan2 aku sepanjang aku bergelar puan ni beserta gambar yang sepatutnya dishare bersame la.. yang lain2 tak dibenarkan same sekali.. hahahaha..

k...
chow chin cau!!!nyummm...nyummm...

This entry was posted on 11:02 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget