About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

baby mummy and daddy... ;)  

Posted by: Sue Rosli


last week aku g clinic untuk cek perut... soooooo happy bile dah scan tu n nampak baby dah makin membesar... doktor cakap baby dah 13minggu masa tu... ;)

yang lagi seronok tu bila tgk baby henjut2 badan dia cam excited sangat bile kiteorg tgh tgk die that time... mula hubby terkejut kenapa baby jadi camtu.. bile doktor terangkan yg peringkat ni.. baby dah boleh buat movement dia sendiri baru kiteorg paham.. ye lakan... first time nak jadi parent ni..sume tatau lagi.. heheh.. n kiteorg tgk dia gerak2kan tangan n kaki... so sweet... walaupun baby kecik lagi tp kepala,otak,tangan,kaki sume dah clear boleh nampak.. siap gerak2 agi... jantung dia pun dah nampak ..tgh beating... ;)

tak sabar nak tgk baby lagi untuk nex scan...

This entry was posted on 11:33 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget