About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

sweeeet.....  

Posted by: Sue Rosli



HAHAHAHA!!~
kowang nak taw pasalpe aku gelak...!!??? aku pun tatau pasalpe aku nak tergelak... actually ni kisah aku yang pertama kali akan bakal menjadi seorang Mummy..!!~ hehehe.. cam tak percaya je...

al kisah....

masa ni bulan 2...period aku dah mmg irregular..so..agak susah aku nak taw aku ni pregnant ke or mmg period lambat...sepanjang bulan tu mmg aku rase sangat badan aku ni cam ade something yg agak luar biase... rase cam badan ni lemah sangat..asyik tak larat je...jadi malas...pening n muke pun pucat jew... aku pada mulanye pikir yg aku ni mayb dah mengandung.... hehehehe.. syok je rase that time.. tak sabar nak g cek.. so, setiap kali keluar mesti singgah watson or guardian n farmasi ke ape2 je la...beli test kit... (kalau nak taw aku beli test kit dekat 4-5 test) sebab aku beli banyak tu..aku beli yg murah punye..harga rm17 tu... aku bile tak dtg period je aku cek.. bile cek..negative.... banyak kali la jugak... tu pasal banyak aku beli.. hehehe..rase buang duit je cek2 result negative... huhuhu


1 day...

aku sembang2 ng kak erni...(wife member laki aku...).. kiteorg bertukar2 cerita..ye la..yg takde pengalaman ni mestila refer kat orang yg dah berpengalaman sikit dari kita kan... dia pon cam aku jugak kisahnye... mempunyai masalah yg same mase mula2 kawen... n dapat anak lambat... so..dia ade la sajes aku makan EPO..(evening primerose oil)... dia cakap untuk kesihatan wanita...bagus untuk kuatkan rahim n aturkan balik period kita, so aku pun tergedik2 la ajak laki aku yg best lagi ucuk manje ni g farmasi beli supplement tu..malam tu jugak kiteorg kuar g beli..n aku pon rembat satu g Test kit...yg ni..mahal sket..RM28..(biase la kalau g ng laki...paw yg mahal2 sket)... hehehehhe...n start esok pagi.. aku pun amek 2 biji sehari sekali makan EPO tu....

(ni la bunga evening prirose oil tu..)
aku makan splment ni dalam seminggu je....kemudian..satu pagi yg sangat malas...aku rase badan aku ni sangat la tak larat n rase nak muntah sumenye ade...n aku pun dalam keadaan yang tak mandi lagi n terbaring macam dugung kelaparan tu..mule la berangan2 n tergatai2 tangan tu n guna test kit yg baru beli tu... tanpa melengahkan mase...n aku pun dah tak tahan mmg nak terkucil je dat time...aku pun bedal guna test kit tu..dengan harapan yg mengunung tinggi mengalahkan roket yg nak ke bulan tu......hahaha..suke betul aku bile tgk result yg kuar tu.. jeng..jeng jengggggggggggggggg!!!






POSITIVE!!!!!!!!

trus aku snap pict ni n aku MMS kat laki aku.. dat time die dah g ofis dah pon... hehehe... n bermula la kisah aku yg ari2 tersenyum aje....

This entry was posted on 8:40 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget