About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

HaLLoW~~!  

Posted by: Sue Rosli


hai sume... lama dah aku tak masuk blog ni... banyak nak kene update ni.. tengok kiri kanan atas bawah sume dah bersawang.. silap ari bulan biawak pun datang beranak pinak dalam blog ni.. hahahah..

cukup...

intro yang sangaat mengarot...!~ heheheh

actually..banyak bende yg aku nak coretkan dekat sini... ye la.. sejak kawen ni dah banyak plak story yg teringin aku nak share ng korang sume...hehehe... ok.. kite nak mule kat mane erkk.. disebabkan tarikh pun dah banyak skip... aku bedal je la yerk.. so !! enjoy je ape yg ade dlm ni ye kengkawan.. have fun!!~

This entry was posted on 8:27 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget