About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

my baby..  

Posted by: Sue Rosli

sambungan dari episod aku loya2 tu.. heheheh...

esoknye kan... laki aku dengan penuh excited n teruja la kononnye nak jadi daddy... die wat halfday je keje... pagi tu kiteorg siap2 n cari klinik ibu ngandung.. first time gak la wat keje ni yakni mencari klinik ibu ngandung... bukan taw pun yg mana satu klinik perlu masuk...n yg mana satu yg bagus... memusing satu subang jaya ni..last2 die tepon member dia n diorg sajes g je klinik kat taipan tu.. pusat rawatan islam.. dengar nama klinik pun dah rase lega... so trus kiteorg tuju kat klinik tu... heheheh..

berdebar gak la nak g cek ni... sampai turn aku...kami berdua pun masuk n doktor pun cek la pesakit die ni...(tak sakit pon....).. huhuhu...

mase 1st scan tu...Dr tu cakap mmg aku disahkan mengandung... hehehehe tp yang malangnye... die takleh bajek lagi umur baby tu sbb terlalu kecik sangat... die cuma estimate yg baby tu baru 4 minggu... kalau nak ikutkan tarikh last period aku tu mayb aku dah 2 bulan..tp sebab aku ade masalah period tak teratur n scan tak nampak baby so dia takleh nak ckp yg aku dah 2 bulan..so dia soh aku dtg lagi nex 2 week...so.. dr tu pon bagi aku folic asid soh makan... pas buat bayaran kat kaunter...kiteorg pon balik umah...dengan senyuman yang mengatakan aku komfom dah ngandung.. heeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....;)

nex 2 weekkks....

dengan penuh excitednye..!! g klinik yg same untuk cek...
kali ni doktor lain plak..dr azizah ..same name mak aku lak doktor ni.. heheheh...dia pun interview aku cam doktor yg mule2 ritu n dia pun bajek aku dah 3 bulan mayb... pulak... macam2 la doktor ni..so dia pun start scan n kali ni aku baru nampak satu ketulan yg bulat2 bujur gitu.. haaa.. baru la clear... so, dah boleh ukur... doktor tu cakap aku dah peknen 8 minggu 5 hari...(ikut scale)... waaa... dah 2 bulan upenye aku ni...patutla lain macam je rase badan aku sejak dua menjak ni.. hehehhe.... baru la puas hati.. hehehhe... n lepas abes sume keje ng doktor tu.. kiteorg pun balik... n memulakan kehidupan seperti luar biase.. sume takleh buat dah...hahhaaa.. aku dah mule rase ngade2.. masak takleh...makan pun tak lalu n macam2 la.. keje berat lagi la takleh buat.. kekeke.. tp betul la.. bukan saje2 buat ngade2 taw.. ketahuilah wahai suamiku.. mmg tak larat sangat.. masuk dapur pun dah nak termuntah...masuk bilik air lagi la nak termuntah... duduk tak kena...berdiri tak kena..baring pun tak kena... kesian binimu ini... ;(...huhuu..


(nampak tak baby...yg bulat kale putih tu dalam kantung yang warna gelap...)

This entry was posted on 9:28 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget