About Me

.


me and sayang.... ;)

Daisypath Anniversary tickers

ma baby...;)

Lilypie Maternity tickers

cik ter...

saje jerr...  

Posted by: Sue Rosli

Harini aku saje selongkar2 fesbuk kawan2..tgk pict orang...bace komen orang... huhuuu.. ni maknanya aku tgh takde keje n aku tgh boring sangat2 la tu.... sambil aku duk tgk pic kawan2 tu aku de terjumpa satu pic yg ditagged oleh kawan aku yg lagi sorang tu.. hahahaha... agak funny jugak tgk pic tu..tapi tatau la korang tgk funny ke idak.. heeee... bukan pe..aku taknak bende ni same jadi kat aku..sbb keadaan sekarang ni dah macam nak jadi betul2 je.. heee... buat sayangku mohd khairulnizam khair... ayang taknak bende ni jadi oke... pleaseeeeeeeeeeeee..!! heeee....


ni la pic yang aku cakap tu... kekekekeke.....

This entry was posted on 8:18 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment


Extended Network Banners Related Posts with Thumbnails

meh sembang kat sini...;)


ShoutMix chat widget